maanantai 22. toukokuuta 2017

Washington DC Pitkästä aikaa! Onnistuin jättämään tietokoneeni väärään paikkaan ja siihen päälle oltiin istuttu ja yksi tärkeä piuha oli mennyt rikki, joten en ole saanut siirrettyä kuvia koneelle, ennen kuin tänään. Netin kauttakin ne voisi siirtää, mutta kun käytässä on vain kännykän netti ja sekään ei nopeudella loista, joten bloggaaminen on valitettavasti jäänyt. Instagramia sentään olen päivittänyt ja sieltä löytyy myös videoita, melkein joka päivä, joten suosittelen seuraamaan sitä @mamunamaailmallabyminna .
Baltimore jälkeen käytiin Washington DC:ssa, oli sateinen päivä ja meillä oli koira mukana, joten rajoitti paljon siellä hengailua. Lisäksi lapset oli kiukussa ja väsyneitä. Käytiin kuitenkin Spy museossa ja kävin osan lasten kanssa kävelyllä, vaikka satoikin. Spy museo oli mielenkiintoinen paikka, mutta aikaa olisi saanut olla enemmän ja koira hoidossa. Kuviakin tuli otettua todella vähän, järkkäri ei ollut edes mukana.

Long time no see! I managed to leave my computer in a wrong place, someone happened to sit on it and one important adapter broke so I couldn't transfer pictures to my computer before today. There is other ways to transfer the pictures, but mobile internet connection isn't the fastest on, so I just haven't
been blogging. I do update Instagram and you'll find some videos there, too so I recommend following it @mamunamaailmallabyminna.
After Baltimore we visited Washington DC. It was a rainy day and we had a dog with us, which
is a combination that limits the options in a city. Also the kids were tired and somehow whingeing. We visited the Spy Museum and I took some of the kids for a walk, even though it was raining a bit. The Spy Museum was an interesting place, would have been better with enough time ti go through it and having a real dogsitter. Ended up taking very few pictures and didn't even have the dslr with me.

       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!