lauantai 1. marraskuuta 2014

Neidin huone ja pojan källi


Vihdoinkin siivosin neidin huoneen yhdessä neidin kanssa. Neiti laittoi vaattensa järjestykseen ja minä tutkin hyllyt ja keräsin roskat, siis neidin tärkeät ja arvokkaat aarteet. Inhottava äiti nakkeli roskiin kaikki ihanat jutut ja tärkeät koulumonisteet viime vuodelta. Äidit vaan ei tajua miten arvokkaita voi olla eskarin matematiikan monisteet tai paperi, joka on ihan riekaleina ja siinä lukee miljoona kertaa oh, oh, oh..... ainiin siinä muuten oli joku kaunis tarra kiinni. Yhdestä vanhasta kouluvihosta tuli itku kun taas äiti ei vaan tajua. Luovutin ja annoin säästää kaiken mitä neiti halusi, ehkä hän 20-vuotiaana kysyy minulta, että miksi ihmeessä nämäkin on säästetty.
 Sain muuten tehtyä neidin sänkyyn katon. Verhot siinä on olleet jo kauan, mutta katto on saanut odottaa, parempihan se on tehdä myöhään kuin ei ollenkaan. Sänky ei hyvin luultavasti ole lähdössä meidän uuteen kotiin. Neidin huoneesta puuttuu vielä verhot, mutta niitä en ole enää tänne edes laittamassa.
 Neidin huoneen iso matto on oikeasti neljästä ikean pikkumatosta ommeltu, siksakilla vaan yhteen ja matto on valmis. Neidin huoneen pöytä sai kesällä väriä pintaan, maalasin pöydän spraymaalilla ulkona ja muutaman päivän päästä meidän raput olivat saman väriset, pikku poju pääsi käsiksi spraypulloon. Mikähän graffittitaiteilija hänestä on tulossa. Samoihin aikoihin hän oli maalannut polkupyöränsä mustaksi, koska pyörä oli tyttöjen värinen.
 Takaisin neidin huoneeseen, cupcakes-tuolin alla oleva matto on erittäin kallis, tärkeä ja rakas, neiti ihan omalla rahalla osti sen dollarikaupasta ja voi että siitä on pidetty hyvää huolta. Ajattelinkin, että jos omalla rahalla ostetusta pidetään noin hyvää huolta, niin taidan laittaa neidin säästölippaaseen rahaa ja viedä hänet kauppaan ostamaan omalla rahalla vaatteet, kengät, lelut yms. Jospa ne sitten olisi oikeilla paikoilla ja kunnossa.

 Viimeinen kuva on iltapalalta, minä join kokista ja lapset saivat alkuun maitoa, ei aikaakaan kun meidän pelle peloton tuli pitkän pillin kanssa vähän äidin lasille. Ei voinut muuta kuin kaivaa kamera esille ja nauraa. Mielettömän välkky kaveri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!