tiistai 25. marraskuuta 2014

Rakas joulupukki

http://www.oras.com/Tänä vuonna olen ollut erityisen kiltti. (Niin vissiin. Ihan oma itteni kuin aina ennenkin ja se saa luvan riittää.)
Tiedän että sinä pukkirakasparrakas asut suomessa ja minä täällä meren takana. Teillä siellä suomessa olis aivan älyttömän hyviä hanoja ja suihkuja, ennen kaikkea sellainen vessan hana, missä on suihku mukana, millä voi pepun pestä täysistunnon jälkeen. Täällä käytetään paperia siihen hommaan ja en tykkää yhtään. Omaan kotiin niin haluaisin tuon suihkullisen hanan veskiin.
 Lisäksi me ei haluta täkäläistä suihkuakaan sinne kylppäriin, vaan niin mielellään Oras sinne otettais. Ja kun en muutenkaan ole missään niin kohtuullinen, niin toivon pukki, että tuot molempia kaksi ja ne saa toimittaa jo reippaasti ennen joulua, mutta ei se haittais vaikka ne tulis joulupakettina jouluksi. Jos pukki meinaat, että mulla on kovat toiveet, niin kerro edes mistä nuo voi tilata tänne meren taakse. Jos et kehtaa sitä kommenttiin kertoa, niin laita viestiä ihmetysta@gmail.com.4 kommenttia:

 1. Siis eikö sielä ole bidee- suihkuja ollenkaan? Onko sielä muuten hanat sellaisia kuin briteissä, että kylmä ja ja lämminvesi erillisissä pyöritettävissä pikku hanoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei ole bideesuihkuja, kaupoista saa kosteuspyyhekeitä ;).
   Sellaisiakin hanoja vielä löytyy, mutta onneksi täältä löytyy myös ihan yksikätisiä hanoja.

   Poista
 2. Suostuisivatkohan postittamaan noista nettirautakaupoista? Esim smartia.fi, netrauta.fi tai taloon.com. Jos ei, eikä pukkikaan muista niin ota yhteyttä. Voin käydä ostamassa ja laittaa postiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen keväällä käymään suomessa ja ostan sitten sieltä ne mukaani. Kiitos tarjouksesta!

   Poista

Kiitos kommentista!