keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Keittiö vaiheessa

Ekat yläkaapit paikoilla.
 Tässäpä lupaamani kuva keskeneräisestä keittiöstä. Hiljaa hyvää tulee.

 Nukuin hyvin viimeyönä ja sain aamulla valmiin aamupalan sänkyyn. Mies hoiti vielä koululaiset kouluun ja oli vähän siivonnut tätä pommia ennen lähtöä. Varmaan näytin jo kävelevältä zombielta, ainakin silmänaluset näyttää siltä kuin olis tehty tumma silmämeikki silmien alle.

Tänään yritän ehtiä mökille maalaamaan kattoa muutamaksi tunniksi. Pitää vaan käyttää tyttöä kiropraktikolla ja lapset hakea koulusta, joten ne pilkkoo päivää. Illaksi ehditaan pariksi tunniksi mökille töihin, miehen työt häiritsee vapaa-aikaa.
 Haaveilin tavaroiden pakkaamisesta, mutta mulla on iso ongelma. Mökillä ei ole minkäänsortin säilytystilaa valmiina ja mun on äärettömän vaikea pakata tavaroita, jos ei ole mitään suunnitelmaa mitä minnekkin puretaan. Kumpparit ja välikausivaatteet jo paketoin, ne menee alkuun kellariin ja toivotaan ettei ne siellä homehdu. Lastenlelut tekis mieli viedä lahjoitukseen, niillä ei kukaan leiki. Ainoastaan legot on kovassa käytössä. Tytön huone pursuaa aarteita ja tärkeitä juttuja, joita ei oikeasti kukaan tarvi, mutta tyttö tarvii. Tarvii ainakin tiedon, että ne on siellä. Poikien huone on taas täytetty paperilla, kirjoilla ja vaatemyttyröillä, siinäpä on selvittämistä.  Ei meidän lapsista ole huoneita selvittelemään, heidän mielestä kun siellä on nyt kaikki oikeilla paikoilla ja kaikki tarpeellista, pitää siis itse mennä sinne söhimään. Lapset kyllä jo pakkasi aarteensa laatikkoon ja en meinaa katsoa niihin laatikoihin. Lasten aarteet kun on äärettömän tärkeitä lapsille, vaikka ne äitistä näyttää paperisilpulle. Mun tehtäväksi jää selvittää se sekasotku ja pakata se. Ei vaan tiedä mistä kohtaan ottaisi kiinni ja alottaisi.
 Kellarikin voisi jo muuttaa uuteen kotiin, mutta mies ei ehdi kantamaan sieltä tavaraa ja minä en voi kantaa kuin jotakin pientä ja siellä ei sellaista juuri ole.
 Lisäksi pitäisi suunnitella meidän monitoimi eteinen, mun järki vaan ei nyt riitä siihen hommaan. Jos teen sen nyt, niin laiskottelen ja teen typeriä ratkaisuja sillä, kun tiedän kuinka paljon töitä joutuu tekemään parempiin ratkaisuihin. Remppaväsymystä ilmassa ja ei nyt jaksaisi ajatella lisätyötä. Tein jo ajatuskartan mitä eteisessä kuuluu olla. Siellä kuuluu olla Laundry-kaappi, takkikaappi, kengille joku paikka, tietokoneelle ja printterille paikka, vaatteiden kuivatusnaru tms, ompelukoneelle tilaa, koululaisille työpöytä jne. Siinä on ongelmaa ratkottavaksi. Lisäksi tietysti haluaisin, että siinä olis edes vähän lattiatilaa tuon kaiken jälkeen, ehkäpä liikaa toivottu.
 Pyykkivuoro odottaa kotoisasti olkkarinsohvalla ja aikaa tytön kiropraktikkoon on 40 minuuttia, joten palataampa illalla juttuun ellen nukahda pystyyn.
Mahtavaa päivää teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!