lauantai 7. helmikuuta 2015

Etsi kuvasta tikka.

Perintökalleus pääsi vihdoinkin kattoon, vielä kun raskisi kunnostaa tuon.

Olipa kerran lauantai, jolloin ajattelin siivoavani koko huushollin, jäi ajatuksen tasolle täysin. Sain sentään tytön lajittelemaan pyykit ja pojan pesemään niitä, lisäksi lapsukaiset ihan itse siivosivat huoneensa ja mies siivosi kellaria oikeen ahkerana. Mitä minä sitten tein? No kuskasin neidin gymiin, kävin pikaisesti hakemassa maton alle liukuesteen, sen jälkeen kiireesti ruokakauppaan, jossa oli koko kulmakunnan muutkin tyypit pötyä hakemassa, sillä tännehän on luvattu lumisadetta 48 tuntia ja tiedossahan on nälkäkuolema, jos ei nyt kiirehdi kauppaan hakemaan ruokaa. Mun oli pakko tehdä ruokaostokset, joten siinä ruuhkassa puskin kärryä ja kuuntelin muksun vinkumista ja koko reissu meni ilman, että menetin hermoni kertaakaan.
Kotona väänsin ruokaa ja siivosin keittiön ja taas piti mennä, Poju meni kaverin synttäreille ja me muut mentiin rautakauppaan, sillä tarvittiin välineet laatoitukseen ja kettinkiä tuolle kynttelikölle. Käytiin jätskilläkin ja tuli sitten käytyä kerralla kahdesti siinä ravintolassa. En tajua miten olenkin saanut viimeaikoina onnetonta palvelua kahviloissa ja ravintoloissa, ehkäpä mun ei vaan pidä niissä käydä. No jätin kyllä palautetta kuittiin tipin kohdalle. Toivottavasti meni perille.
Tulomatkalla pysähdyttiin naapurin mamulasta laattaleikkuria hakemaan ja lähdettiin ajelemaan kotiin. Minuutin matkan jälkeen takarenkaasta kuului ihme jysähdys, ei mikää iso, ja auto alkoi tärryyttämään. Kai siellä jarru hirtti kiinni. Ajeltiin hissukseen jurnuttavalla autolla kotiin ja mies on nyt auton kimpussa. Voi että mä sitten rakastankin ajaa noilla vanhoilla paskoilla. Aina saa vähän jänskätä mikä levenee seuraavaksi, meiltä kun jännistystä ei muuten tästä elämästä puutu, niin onhan se mukavaa kun auto sitä meille tarjoaa. Jäi siis se laatoitus hamaan tulevaisuuteen, yksin en tuota lattiaa laatoita, se kun on ihan vanerilattia ja tarvii alapuolelle kuulemma vahvistusta, että laatta kestää. Lattialämmityskin siihen piti tulla suunnitelmien mukaan, mutta kun lattian pinta nousisi liikaa, niin jätetään lämmitys pois. Hankitaan eteisen seinään patteri.
Keksin muuten taas muutaman lisä idean tänne mm. portaikko kellariin, autotalli jne. Niistä joskus toiste.
Taidan lähteä pyykkiä viikkaamaan ja siivoamaan, siihen päälle ilta tee ja jooga ja unta palloon.
Mukavaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!