torstai 12. helmikuuta 2015

Mökistä muutama kuva

Eteisen laatoitusta.

Mamuherra laattaamassa eteisessä, ei ku laatottamassa.
Melkein valmis.

Meidän suuren suuri kylpyhuone.


Mamumamma teki pikkumiehen mentävän aukon seinään.

Nyt mahtuu jo mamumammakin.

Done!

Rekkatalossa naulatkin törröttävät väärään suuntaan.

Kylppärin laajennuksen lattiasta menee luukku kellariin ja katolle, kai siinä ois paikka savupiipulle.

Näin ihanan väriset karpetit täällä oli ennen, me oltiin tylsiä ja jätettiin vain seinien alle karpettiaKylppärin laajennus on tältä osin valmis ;) . 
Tänään meni sitten hermo siihen, että likapyykkikorit lojuu pitkin lattioita. Meillä kun tätä lattiapinta-alaa ei ole senttiäkään ylimääräistä, niin tämä oli aika kaoottisen näköinen mökki vaeltavien pyykkikorien kanssa. Kylppärihän remontoidaan kokonaan, kunhan saadaan valmiiksi toinen kylppäri, mitä ei tosin olla vielä edes aloitettu, mutta joskus sitten. Tarkoitus oli, että kestetään tilannetta siihen asti, kunnes aloitetaan oikea kylppäriremppa, mutta mä kestin muutaman viikon. Tänään paukautin seinän alas ja laitoin laajennukseen likapyykkikorit, ihan kaikki korit ei mahtuneet, mut pitää virittää kaksi koria vielä tuohon jotenkin, ehkäpä hyllyn väsään tai jotakin muuta yhtä järkevää.
Tuohon laajennukseen on suunnitteilla likapyykkikaappi, siivouskaappi ja tietenkin kaappitilaa ämpäreille, veskipaprulle jne. Saadaan tuosta toimiva kylppäri.
Kuivaustelineen oli tarkoitus mennä kodariin, mutta vielä ei olla keksitty sille sellaista paikkaa, jossa se ei häiritsisi liikaa. Heti kun keksitään, siirretään kuivausteline sinne.
Tosiaan purin tuon seinän lasten ollessa koulussa ja miehen töissä, nuorimmainen nappula kannusti mua vieressä huutamalla:"Äiti, kick!"

Eteisen laatoituksesta laitan sitten valmiin kuvan, kunhan se on valmis. Mies on tehnyt sitä nyt muutamana iltana. Seuraavaksi pitäis laittaa listoja paikoilleen ja viimeistellä ikkunat ja keittiö ja makuuhuoneet ja vaatekaapit ja .......

Ihanaa ystävänpäivää! Syökää suklaata ja olkaa nätisti!

2 kommenttia:

  1. Huh, on teilla kylla siella urakkaa!! Mutta hyvinhan nuo hommat kuitenkin nakyy etenevan kun on talossa topakka emanta :D "Pyykkikomero" toimii vallan mainiosti, parempi korit tuolla kun jaloissa pyorimassa! Hyvin tehty :) Mukavaa sitten joskus nahda kuvia valmiista talosta! Osaattekohan te sen jalkeen enaa istua paikoillaan, kun olette niin pitkaan remppailleet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun talo on sisältä valmis, alkaa piha hommat :). Ei me osata olla paikoillaan, muutama vuosi jouduttiin olemaan ja olihan se tuskaa.

      Poista

Kiitos kommentista!