sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kukkasia

pikkupoikien kanssa kukkapenkkia tekemassa.

Pojat lempipuuhassaan, sormet mullassa. 

Mamumamma tyon touhussa. 

Taalla on ollut lapsilla lomaviikko. Viikko oli kylma ja alku viikko meilla sairasteltiin, loppuviikosta saatiin jotakin tehtyakin. Meilla on jopa toimiva liesituuletin keittiossa.
Rautakaupassa on tullut pyorittya taas moneen otteeseen ja lasten kanssa kun menee rautakauppaan, niin sieltahan pitaa ostaa kukkia. Ostetiin sitten jama orvokkeja, joista puuttui kukat, saatiin halvalla ja kyllahan sielta kukat tulee. Ostettiin myos kaksi omena puuta, joille pitaisi paikka keksia meidan kosteasta rinteesta, piti saada tuohon rinteeseen puita, koska on niin marka ja vesi valuu talolle pain.
Huomenna on siis tiedossa monttujen kaivamista puille.
Kylppari remppa ei ole edistynyt mihinkaan suuntaan. Sekin pitaisi aloittaa, mutta influenssa verotti miehen kuntoa ja miehen pitaisi toipua kunnolla ennen kuin alkaa enempaa riehumaan.
Meilta loytyy murkkuja liikaa ja kun asiaa alettiin tutkimaan, niin huomattiin, etta terasiin vedet uittaa seinan valiin, katotaampa mika yllari sielta lopulta loytyy. Seina on tarkoitus avata sisalta pain, mutta siina kohdalla on kerosiinitankki ja tankki taynna kerosiinia. Pitaisi ensin paasta eroon siita myrkkykasasta, ennen kuin paastaan seinaan kasiksi. Toivottavasti joku haluaa tuon tankin sisaltoineen ja lammittimen mahdollisiman pian itselleen. Murkuilla voi olla pesa siella maran seinan sisalla ja haluan eroon niista.

Talla viikolla vietetaan En pukeudu mustaan- viikkoa, ottakaa haaste vastaan. Taalta loytaa tapahtuman fb-sivun. Voipi olla, etta otan itsestani kuvia tannekkin. Vahan vaattejuttuja teillekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!