maanantai 4. toukokuuta 2015

Voihan paska



Murkut alkoi valtaamaan meidan taloa ja alettiin etsimaan niiden pesaa. Kyseessa ei ole mitka tahansa murkut vaan Carpenter antsit, mitka lie suomeksi, semmosia muutaman sentin mittaisia petoja. No tutkittiin ja etsittiin. Jostakin luettiin, etta niiden pesa on monesti talojen liitoskohdissa. Ei muuta kuin terassin ja talon liitosta tutkimaan ja sieltahan loytyi markaa. Talo on vuorattu tuhannen vinyylilla ja alle on jatetty vanha puukuitulevy. Otettiin yksi vinyyli"lauta" pois ja alta loytyi murentunutta puukuitulevya. Revittiin seinaa vahan enemman auki ja tukirakenteetkin sahanpuruna.
Ei jaksa olla edes positiivinen. Korjaahan tuon, mutta piti aloittaa kylppariremppa, nyt taitaakin alkaa joku muu remppa. Kylla ottaa paahan ja lujaa.
Taidan aloittaa lottoamisen, jospa samalla tuurilla kuin olen tormannyt lapi paskoihin taloihin voittaisin, niin olen pian miljonaari.

4 kommenttia:

  1. No voe paska tosiaan :( Vanhoista taloista nakyy loytyvan vaikka mita "kivaa" yllaria... Kavin tuossa viikko sitten tyton kaverin luona pyorahtamassa ja aiti esitteli vanhaa, remontin alla olevaa taloaan. Ei kovin positiiviset olleet siellakaan mielialat, vaikka natti vanha talo heilla onkin (ja upealla paikalla). Eteen tuli yllattaen olkkarin katon uusinta ja kuinka ollakkaan, se on asbestia. Yhden huoneen katon korjaus $5000 (puhumattakaan ikkunarempasta jnejne...). Toivottavasti saatte nopeasti seinat korjattua, ja etta tuholaiset eivat ole levinneet kovin isolle alalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllareita loytyy, sen kylla tiedan. Mutta kylla tuo pikkasen yllatti, kun edes talontarkastaja ei tuota vikaa tajunnut, kun taman tarkasti ennen ostoa.
      No, onneksi asia ei pitaisi olla niin suuri ongelma ja kuulemma helposti korjattavissa. Ehkapa me paastaan kylppariakin rakentamaan.
      Jos tassa ois ollut hitusenkaan asbestia, niin ei oltais ostettu koko mokkia. Siihen uppoaa kaikki roposet, kun sita poistaa.

      Poista
  2. Tosi harmillista. Suomeksi se on hevosmuurahainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hevosmuurahainenhan se on. Tanaan ne oli jo melkein kaikki lahteneet karkuun, kun viimeyona myrkytin avatun seinan.

      Poista

Kiitos kommentista!