torstai 10. syyskuuta 2015

Luottomekko

Täällä on ollut kuuma, mittari näyttänyt monena päivänä +35c ja öisinkin on ollut lämmintä. Kolmeenkymmeneen vuoteen ei ole ollut näin lämpimiä kelejä syyskuussa. En valita, sillä talvikin tulee ja silloin täällä on sisälläkin kylmä.
Täällä olen oppinut siihen, ettei kesävaatteiksi osteta kuin luonnonkuituisia vaatteita, sillä hikivirtaa kun oven aukaisee ja silloin tarvitsee olla päällä jotakin mukavaa.
Löysin keväällä pellavamekon joka tarttui heräteostoksena mukaani. Tuo mekko on kyllä pelastanut monta tilannetta ja tuota on helppo asustaa erilaisin koruin. Eilen lähdin kamalassa kiireessä tapaamaan lasten opettajia ja asustin mekon pitkällä korulla, jalkoihin sujahti kullanväriset sandaalit. Entinen korkkarinainen kulkee nykyään täysin lättäpohjilla, toivon vielä joskus pystyväni kävelemään taas korkkareilla. 

Aktiivisuusrannekkeen olisi voinut vaihtaa kultaiseen kelloon, mutta laskin eiliset askeleet, joten siksi se on ranteessa.

No teenkö enemmänkin vaatepostauksia vai laitanko vaatetukselle oman blogin takaisin pystyyn?

6 kommenttia:

 1. Ihana mekko! San Diegossakin on kuuma ja en tiedä enää, mitä pistäisin päälleni. Tuollainen kaunis ja yksinkertainen pellavamekko pitäisi minunkin käydä hankkimassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo mekko on hyvin yksinkertainen ja siksi siihen ihastuin. Pellava ja puuvilla on kyllä parasta helteellä. Täällä oli alku viikko yli 35 c ja nyt 20c, tuntuu yllättävän kylmältä.

   Poista
 2. Kyllä vaateasia sopii tähänkin blogiin mausteeksi...Ihana mekko ja sandaalit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitan siis välillä vähän vaatteistakin juttua, ne kun sattuu jostakin syystä olemaan kiinnostukseni kohteena.

   Poista
 3. Luottomekko pitää aina olla :) Mä tykkään katsoa asukuvia vaikka blogi muuten keskittyisikin muihin asioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin löysin sellaisen. Tuota ajattelin käyttää jopa talvella.

   Poista

Kiitos kommentista!