keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Se nyt hajosi

Puhelimeni kameran linssi. Ei kestänyt iskua asfalttiin.
Pitäis saada uusi puhelin, sillä tarvitsen kameraa, puhelimen kameraa.
Olisiko suosituksia? Mielelläni otan pesäeron Nokialaisista ja Microsoftista. Pitäisi löytyä kohtuuhintainen ja kohtuuhyvällä kameralla oleva puhelin? Onkohan liikaa vaadittu?6 kommenttia:

 1. Samsung Galaxy s5 on palvellut hyvin ja kamerakin on ihan jees. Paiskasin tämän myös kerran asvalttiin ilman suojakuorta ja vaikka sainkin keräillä palasia kadulta, toimii puhelin edelleenkin täydellisesti. Näytön suojana oli semmonen "lasi", joka hajosi, mutta puhelimen näyttöön ei tullut naarmuakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Minulle on tulossa Samsung s6 vaihtokaupan kautta, itse en tällä hetkellä raskisi sellaiseen laittaa rahaa, mutta mies haluaa vaihtaa takaisin windows puhelimeen :)

   Poista
  2. Android puhelin on tosi kätevä bloggerin kanssa. Voit latailla puhelimen kuvat googlen pilveen ja saat ne sieltä poimittua sitten suoraan blogiisi ilman, että niitä täytyy latailla erikseen koneelle.

   Poista
  3. Samsungille ääni täältäkin :) s5 on huippu :)

   Poista
 2. Mulla on LG g3 ja hyvä kamera löytyy. En oo pahemmin puhelintani paiskonut joten tiedä siitä "kestävyydestä" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeileppa kestääkö asfalttia ;) No älä oikeasti. Puhelin on nyt tulossa, siis miehelle, minä otan miehen puhelimen käyttöön. Katsotaan miten selviän androidin kanssa.

   Poista

Kiitos kommentista!