sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Vaatekaappi valmis!

Vaatekaappi on ovea vaille valmis.
Suunnittelin Ikean vaatekaappisysteemin. Menimme Ikeaan sitä ostamaan, mutta sepä ei toiminutkaan niin kuin ajattelin ja toinen systeemi mikä olisi toiminut,sen hinta kipusi pilviin, joten nopeasti keksin toisenlaisen ratkaisun kesken shoppailureissun. Hinta pysyi kohtuullisena, mutta työtä oli enemmän.
Ostettiin Ikeasta Komplemet kiskot, Algot mesh korit ja poistopisteestä valkoinen ovi ja kaksi kaapinrunkoa. Lisäksi rautakaupasta haettiin putkea, hyllylevy ja setripaneeli.
Siitä sitten askartelemaan. Setripaneeli tuoksuu todella voimakkaalle ja mies sai siitä jo päänsärkyä, nuuhki sitä puolipäivää kun paneloi takaseinän ja katon. Täällä monesti laitetaan setripaneeli vaatekaappiin, sillä se pitää ötökät poissa ja niitä ötököitä täällä riittää. Eipä tarvi hämähäkinseitejä imuroida vaatekaapista.
Miehellä meni päivä askarrellessa ja valmista tuli, ovi tosin puuttuu, mutta niin se puuttuu kylppäristäkin, mihinkäs niitä tarvii.
Nyt meillä on kiva säilytysjärjestelmä kaapissa ja saadaan vihdoinkin vaatteet nätisti kaappiin.
Mitäs tykkäät?


Siinä se on, vaatekomerosyvennys.


Päivän askartelun tulos. 

Käytössä. 

9 kommenttia:

 1. Hienon näköinen :). Älkää laittako edes ovia. Ei tule survottua mitään ylimäärästä sinne sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten hyvä idea, mutta olkkarin sohvalta näkee suoraan tuonne kaappiin :D

   Poista
 2. Hieno! Minäkin tykkäisin vetolaatikoista, hyllyt on niin epäkäytännölliset. Pitää nostella niitä vaatteita aina pois edestä, että saa hyllyn takaosasta haluamansa vaatteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei ole yleensä edes hyllyjä vaatekomeroissa, niissä on yleensä tanko ja ylähylly, joten tuo meidän kaappi on ihan luksus.

   Poista
 3. Kiva idea laittaa tuo paneeli taustalle. Ei tuo ovia välttämättä tartte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paneelin idea on tosiaan pitää ne ötökät poissa, tuo oli mun ehdoton vaatimus kaappiin, muista suostuin joustamaan.

   Poista
  2. Aa. Onneksi olen täysin tietämätön moisesta ongelmasta, ajattelin vain ulkonäöllisesti. Sehän on iso plussa jos on iloa myös käytännössä.

   Poista
  3. Aa. Onneksi olen täysin tietämätön moisesta ongelmasta, ajattelin vain ulkonäöllisesti. Sehän on iso plussa jos on iloa myös käytännössä.

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen kokonaisuus ! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!