keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Uusi tietokonepöytä

 Vihdoinkin sain tietokoneeni pois kodinhoitohuoneesta. Alkuun luulin, että kodarissa mahtuu työskentelemään, mutta eipä siellä mahtunut. Vaateläjät ja tietokone ei vaan sovi yhteen.
Porrasremontin yhteydessä keksin, että saan pienen työpisteen portaikon yläpäähän ja mies toteutti sen. Se on nyt listoitusta vaille valmis.
Vielä kun löytäisi hyvän työtuolin, niin kaikki olisi hyvin. 

Meillä on nyt suunnitelmissa reissu Suomeen. Vinkatkaapa, jos tiedätte mistä voi vuokrata kohtuuhintaan uudehkon asuntoauton, joka pitää olla toimitettuna Helsinki-Vantaan kentälle ja sen voi myös palauttaa sinne. Lupaan mainostaa blogissani vuokraajaa, jos hyvään diiliin päästään.

7 kommenttia:

 1. Hei kuvia sieltä kiitos :-) Tai kohtahan mä tietty pääsen näkemään sen kun ajelen vaan katsomaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan kuvia, kunhan saadaan listoja enemmän paikalleen, on meinaa vielä keskeneräisen näköistä ilman listoja. :D Tosiaan kohta nähdään! Ihanaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään valtavasti työpisteen sijainnista. Pitääpä kuvata laajakulmalla, niin saa paremman selon, missä tuo sijaitsee.

   Poista
 3. Kiva työpiste. Se kodinhoitohuone työtilana on kyllä ihan toivoton idea, ainakin meillä. Ommella siellä sentään pystyy kun on tila kaapissa. Tervetuloa Suomeen, toivottavasti nähdään! Mun ompelut jumii, pakon edessä olen kamalan kasan perusvaatetta tehnyt, vaan ne kummipojan roolivaatteet odottaa edelleen. Ajatusta olen kyllä kovasti pyöritellyt, kaikki vähänkin monimutkaisempi vain nyt tökkii pahan kerran. Olisipa mukava saada ompeluflow kunnolla päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me nähdä, ainakin Ouluun tullaan eli jos ette ole piiloon menneet, niin nähdään. Ompeluflowta mäkin olen odottanut muutaman vuoden, laitoin olkkarin verhon nuppineuloilla paikoilleen ja siinä se edellee odottaa ompelemista :D

   Poista
 4. Kiva työpiste. Se kodinhoitohuone työtilana on kyllä ihan toivoton idea, ainakin meillä. Ommella siellä sentään pystyy kun on tila kaapissa. Tervetuloa Suomeen, toivottavasti nähdään! Mun ompelut jumii, pakon edessä olen kamalan kasan perusvaatetta tehnyt, vaan ne kummipojan roolivaatteet odottaa edelleen. Ajatusta olen kyllä kovasti pyöritellyt, kaikki vähänkin monimutkaisempi vain nyt tökkii pahan kerran. Olisipa mukava saada ompeluflow kunnolla päälle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!