maanantai 8. helmikuuta 2016

Murtuma jalassa -saisiko näistä tapaturmista jo taukoa?

Isossa perheessä tapaturmia sattuu tuon tuostakin, milloin on sormet oven välissä ja milloin on törmätty lapioon silmä edellä. Yleensä ne onneksi ovat ihan pieniä ja kuuluvat elämään.
Saatiin muutama viikko sitten pojan käsi pois kipsistä ja sormeen on alkanut kasvamaan uusi kynsi.
Eilen sitten meidän telinevoimistelija treenasi meidän olkkarissa kärrynpyöriä ja oli paukauttanut jalkapöytänsä ikkunalautaan. Tulin kotiin ja tyttö sanoi, että jalka on vähän kipeä, annoin vaan särkylääkettä ja tyttö paineli ulos pulkka mäkeen.
No pulkkamäen jälkeen tyttö ei sitten enää varannutkaan kipeälle jalalle ja jalka pöytä turposi ja mustui, joten ajattelin, että murtumahan sinne on tullut ja oikeimpa ajattelinkin. Tänä aamuna vietiin lääkärille ja tyttö sai tukikengän jalkaansa ja kainalosauvat kävelyyn, katsotaampas millainen lasku noista ilmaantuu, sillä täällä täytyy ostaa nuo kainalosauvat omaksi ja hinnathan on tietysti pilvissä.
Tyttö jo veikkaili mikä paikka seuraavaksi murtuu, sillä tällä neidillä oli pari kesää sitten käsi kipsissä kaatumisen takia.
Tuli sitten kuuden viikon tauko telinevoimistelusta.

Saatiin taas lunta tänne, torstaina oli lumeton piha ja perjantaina hukuttiin lumeen. Tänään taas sataa ja liikenne oli melkoista kun käväisin ystävän kanssa kahvilla. Luulin jo, että säästytään lumelta, mutta kaikkea sitä minäkin luulen.

6 kommenttia:

 1. No voi! Pikaista paranemista neidille! Meillä Noomi teki omassa huoneessa kärrynpyörää ja löi jalkapöytänsä sellaisen metallisen sisustuskorin reunaan. Muutaman päivän oli kävelemättä. Käytin lääkärillä. Onneksi oli vain tärähtänyt kunnolla. Tämä siis juuri ennen joululomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 4-6 viikkoa pidettään tuota jalka paketissa. Onneksi ei tullut isoa murtumaa ja selvitään teipillä ja tukikengällä.

   Poista
 2. Teillä sattuu ja tapahtuu...paranemisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää sattuvan. Toivottavasti tulee vähän pidempi tauko nyt, just saatiin pojan käsi paketista pois. Kiitoksia!

   Poista
 3. No voi että, pikaista paranemista! Kalliit on siellä sairaalakeikat, kerran sain päivystyskäynnistä yli tonnin laskun, jonka onneksi vakuutus korvasi. Sen jälkeen laskut meni suoraan vakuutusyhtiöön enkä nähnyt niitä, onneksi :D Kauniit on lumiset maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mielenkiinnolla odotan paljonko joudutaan maksamaan kainalosauvoista ja tuosta kengästä, luulempa että meille jää maksettavaa paljon, vaikka meillä on hyvät vakuutukset.Päivystyskäynnit on tähtitieteellisissä summissa, yhdestä käynnistä tuli $3000 lasku.

   Poista

Kiitos kommentista!