keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Voitettiin lotossa!

No puolet ainakin.

Meillä on ongelma. Middleschool on homeessa ja meidän lapset ei sinne mene enää. Vaihtoehdoksi siis jäi yksityinen (törkeen kallis), charter (arvonta), internetkoulu (ei sosiaalista elämää) ja kotikoulu (mamman hermot ei kestä).
Etsin lähimmät charter schoolit ja sattuipa niin hyvä tuuri, että tuohon suht lähelle avautuu uusi koulu tai no siellä on jo tämän vuoden pyörinyt pari luokkaa, mutta ottavat nyt uusia oppilaita sisään.
Käytiin tutustumanssa kouluun ja minä ainakin ihastuin niiden ideaan, vaikkakin koulurakennus itsessään ei aiheuttanut suurta ihastusta, vanha toimistorakennus. Pihaa siellä ei ole, mutta parkkipaikan takaa lähtee polku suoraan kaupungin parhaimpaan puistoon.
Laitetiin kaikilta neljältä lapsilta hakemukset sisään arvontaan ja toivottiin parasta.
Tänään tuli sitten postia, että eskarilainen ja neiti ovat päässeet sisään, kaksi muuta ovat ykkösinä varasijoilla, eli hyvin suurella todennäköisyydellä pääsee sisään.
Huippua! Pidetään nyt peukkua, että molemmat pojat pääsevät sisään ja koko nelikko pääsee samaan kouluun.
Vanhin aloittaakin High Schoolin. Huh, olenko minä muka niin vanha jo?


koulun Afrikka-illassa rummutellaan.

Vanhemmatkin joutuivat tanssimaan :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se on yksityiskoulu, jota osavaltio rahoittaa. Meille siitä ei tule kuluja, muuta kuin lounas, tarvikkeet ja tietysti ne odottaa, että tehdään vapaaehtoistöitä.

      Poista

Kiitos kommentista!