torstai 13. lokakuuta 2016

Elämä Balanssissa?Kirjoittelin aikaisemmin jo Balanssivalmennuksesta ja nyt kirjoitan sitten miten se meni, kun kaikki kahdeksan viikkoa on läpi käyty.

Valmennuksessa sain viikottain ruokaan liittyvää tietoa, mielenharjoituksia ja rentoutusharjoituksia.
Olin hyvin skeptinen koko valmennuksen suhteen, sillä minulla on kokemuksia useammastakin nettivalmennuksesta ruokaan ja liikuntaa liittyen.
Tiesin jo paljon miten pitää syödä ja liikkua pysyäkseen kunnossa, mutta minulla ei ollut työkaluja muuttaa tietoa käytännöksi. Tässä valmennuksessa sain ne työkalut. Opin miten muutos tapahtuu ja mitä pitää tehdä muuttaakseen tapoja. Tämä ei siis ole mikään dieettivalmennus, vaan tähtää pysyvään muutokseen.
Kahdeksan viikon aikana sain valtavasti tietoa ja opin itsestäni paljon. Tietoa tuli niin paljon, ettei sitä kykene välttämättä kahdeksassa viikossa omaksumaan, mutta onneksi minulla on materiaali edelleen käytössä ja facebookissa tukiryhmä, josta edelleen saan apua. 

Ennen olin mullehetikaikkinyt-tyyppi ja luulin pystyväni viikossa muuttamaan tapani, mutta ei siitä tule pysyvää. Tässä valmennuksessa ymmärsin, että muutokset kannattaa tehdä pienin askelin, sillain muutosta syntyy. Opin siis, että jos haluan eri lopputuloksen, täytyy toimintaa muuttaa.
Koko valmennuksen aikana en käynyt puntarilla, en siis seurannut tippuiko kiloja ja lähtikö vyötäröltä senttejä. Katsoin itseäni peilistä ja olin tyytyväinen siihen mitä näin. No muuttuiko kroppa? Ulkoisesti ehkä vähän, housut ei kiristä ja olotila ei ole turvonnut. Nukun paremmin, herään aamulla pirtänä ja jaksan paahtaa koko päivän, voitte kysyä vaikka mun mieheltä millainen muutos tapahtui? :). En siis tiedä tippuiko paino, mutta se ei ollut minun tarkoituksenikaan. Tiedän kuitenkin, että monelta valmennukseen osallistuvalta painotippui ja olivat tyytyväisiä muutokseen.

Luovuin kaikesta stressaavasta, aktiiviranneke lähti ranteesta ja liikunnasta haen iloa. En mene urheilemaan pakosta, urheilen ainoastaan silloin kun se tuntuu hyvältä. En suostu enää stressaamaan väliin jääneestä urheilusta ja unohtuneesta iltapalasta. Sellaista sattuu ja elämä jatkuu silti, eikä olotilakaan siitä kaadu. Väitän, että orjallinen noudattaminen jotain dieettiä aiheuttaa stressiä enemmän kuin rento ote elämään ja itsensä arvostus. Arvostaa itseään niin paljon, että tekee parhaansa.

Voin ihan rehellisesti suositella Balanssivalmennusta ihan kaikille, joilla on halua muutokseen, mutta tarvii siihen vähän apua.
Sami osaa kertoa ravintoasiat niin yksinkertaisesti, että jokainen sen ymmärtää. Ruoka on ihan tavallista ruokaa ja sitä saa syödä riittävästi. Mitään hifistelyjä siinä ei ole, joten ei tarvitse pelätä sitä. Ruuan saa hankittua lähikaupasta.
Karitan valmennusosio keskittyy menttaali puoleen ja on loistava. Niitä ohjeita noudattamalla oppii uusia toimintatapoja ja saa pysyviä muutoksia aikaan. Lisäksi Karitan ihana positiivinen asenne tarttuu, kokeilkaapa vaikka ja seuratkaa Karitaa sosiaalisessa mediassa.

Valmennus on joka pennin väärti, mitä siihen sijoittaa. Tekee kyllä hyvän sijoituksen itseensä.

Täältä pääset tilamaan oman valmennuksen, jos et ole vielä ehtinyt jo sitä tilata.

Karitaa lainatakseni, Ihanaa päivää just sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!