torstai 16. helmikuuta 2017

Long time no see

Tuliaiset Suomeen.

Lidossa syömässä ja oli taas hyvää ruokaa ja toi hauskoja muistoja eräältä toiselta reissulta.

Tallinnaa.

Löytyi yksi sonni viereen, oli aika rauhallinen tapaus.

Tallinnan tuliaiset itselleni. Sopiva hattu ja vieläpä supersöpö.

Von krahli aed tarjoili parastaan.

Pitkästä aikaa!
Käväisin Suomessa ja pikkureissu Tallinnaankin tuli tehtyä. Minullahan ei ollut suunnitelmia reissulle juurikaan ja kolme päivää nukuin siskon vieraspedillä. Tuli sekin tarpeeseen.
Suomessa näin läjän ihania ihmisiä, söin hyvin ja tuin jälleen Suomen kansantaloutta, sillä kaksi matkalaukkua oli räjähtää tavaran määrästä. Aika kului reissussa ihan liian nopeasti.
Muutama jännitysmomentti oli matkassa tietysti mukana, sillä meille myönnettiin green cardit 19.1 ja minun lento Suomeen lähti 24.1 ja viisumi umpeutui siis samalla hetkellä kun green card myönnettiin. Tuli vaan kirje, että green card on myönnetty ja kortit lähetetään kolmen viikon sisällä. Elin siis siinä toivossa, että voin pidentää reissuani vielä viikolla. Saatiin kortit kuitenkin todella nopeasti ja mies lähetti minun kortin Suomeen pikana. Takaisin tulo oli helpoin ikinä. Maahantuloselvityksen tein automaatilla ja passintarkistuksessa minulta kysyttiin, missä kävin ja mitä teen työkseni. Siinä kaikki. Aikaa meni kaksikymmentä minuuttia siitä kun pääsin koneesta ulos siihen, että olin matkalaukkujen kanssa kentältä ulkona.

Täällä onkin sitten tapahtunut sen jälkeen, en tiedä mistä aloittaisin, niin jätän ne toiseen kertaan tai unholaan. No aivotärähdyksestä vesivahinkoon... ette edes halua tietää :) .

Ihanaa helmikuuta! Yritän postailla useammin, kunhan tämä remontin remontoiminen hellittää.

2 kommenttia:

  1. Kivaa näyttää olleen reissun päällä, ihania ruokia todella kaunis hattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinnasta löytyi ihania ravintoloita ja hinnatkaan ei olleet pahat. Oli rentouttava reissu ja tuli todella tarpeeseen.

      Poista

Kiitos kommentista!