tiistai 4. huhtikuuta 2017

Talvimyrskyjä ja talon myyntiä

Jääsade kuorrutti puut kauniisti. 
Tikat on taas löytäneet tiensä meidän metsään. 


Olin valtavan optimisti ja pesin talvihousut varastoon ja pakkasin talvisaappaat myös varastoon. Talvisaappaat menivät vielä vuokravarastoon, joten sinne on hitusen matkaa.
Tännehän sitten iski kaksi lumimyräkkää, yksi myräkkä piti lapset kotona koulusta, kun ei tuolla olisi voinut koulubussit liikkua. Toivotaan nyt, että lunta ei enää tälle keväälle tule, sillä olen saanut siitä jo ihan tarpeeksi. En ole ollenkaan talvi-ihmisiä, mua palelee jo kun katson talvisia kuvia.
 Viime lauantaina satoi loskaa ja ajeltiin moottoritietä pitkin, yhtäkkiä meidän edestä viuhahtaa pikkuauto, tekee pienen pyörähdyksen ja pujahtaa muutaman auton ohi ja välistä perä edellä kahden tolpan väliin lumipenkkaan. Meinasin saada sydärin, sillä nopeutta oli vähintään 50mph kaikilla. Me pysähdyttiin sitten katsomaan sitä. Kävelin tuota autoa kohti ja nuori poika nousee autosta ja sanoo olevansa ihan kunnossa. Auto näytti myös olevan kunnossa. Poika kuitenkin sen verran tärisi, ettei saanut puhelimella soitettua, niin vaadin hänet kävelemään meidän autolle myräkkää suojaan ja soittamaan apua. Mies ehti soittaa jo state poliisin ja poika sai soitettua hinausauton. Jätettiin hänet sitten siihen odottelemaan apua ja jatkettiin matkaa. Jälkeen päin vähän hirvitti kun menin niin nopeasti siihen auttamaan, sillä viime vuonna samassa kohtaan auto ajoi tieltä ja kun toinen tuli auttamaan, autettava puukotti auttajaa ja varasti tämän auton. Oli pankin ryöstänyt ja piti päästä jatkamaan matkaa. Nyt en osannut pelätä laisinkaan, sinne lompsin vaan ja kysyin mitä tapahtui. Tämä oli mulle jo toinen tilanne tälle vuodelle. Eka oli Suomessa, kun auto oli ajanut lumipenkkaan motarin rampilla ja menin siihen siskon kanssa ensimäisenä auttamaan.

No menipä nyt ohi aiheen.

Talosta on nyt tehty hyvä tarjous, joka me hyväksyttiin. Ostaja teki tähän kuntotarkastuksen ja pyysi korjata kolme pientä juttua ja vaati saada meiltä $3500 isompien juttujen korjaukseen. Ei onneksi pyytänyt meidän korjata niitä, vaan aikoi itse korjauttaa ne ja me maksetaan. Sopii vallan loistavasti meille. Ostajalla on huomiseen asti aikaa tehdä vaatimuslista korjattavista, siis jos haluaa vielä jotakin lisätä tuohon mitä jo nyt pyysi. Sen jälkeen meillä on 14 päivää aikaa korjata tarvittavat ja kaupat tehdään 27. päivä. Talo tosin pitää olla tyhjä 48 tuntia ennen kauppoja, joten joudumme muuttamaan autoon 25.päivä. Meillähän ei ole vielä sitä autoa minne muutetaan, mutta eiköhän me ehditä se vielä hankkia. Lisäksi pitää yksi auto myydä ja yksi ostaa ja yksi lähettää rekalla lännelle. Niin ja tietty tavarat lähettää lännelle. Olisi siis vielä paljon työtä ja stressiä ennen muuttoa ja reissukin pitäisi jollakin tasolla suunnitella.

Tällaista tänne. Ehkäpä kohta alan höyrytä reissusta, joten pysykää kuulolla. Suosittelen myös menemään instaan @mamunamaailmallabyminna ja tsekkaamaan mun storyt sieltä. Sinne nykyään pölötän juttuja ja ne on nähtävissä siellä aina 24h. Kuvien ottaminen on vähän jäänyt tässä hössötyksessä vähille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!