sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Uusi liikkuva koti
Käytiin eilen tekemässä kaupat meidän uudesta kodista. Tänään haetaan se kotiin.
Kuukausi sitten käytiin ensimäisen kerran katsomassa tuota autoa, mutta silloin oli niin paljon pakkasta ja ihan kamala tuuli, ettei auto edes käynnistynyt. Olisi tarvinyt lohkolämmittimen sitä varten, mutta ymmärtääkseni tuossa sellaista ei ole. No eilen auto käynnistyi nätisti ja todettiin sen olevan sopivassa kunnossa meidän käyttöön. Pitäähän sitä vähän tuunata, että saadaan nukkumapaikat seitsemälle hengelle, sillä siinä on vain neljälle valmiina. Onneksi tuo on levitettävää mallia oleva auto, niin lattiatilaa on niin paljon, että mahtuu lattialle vaikka patjoja, jos ei ehditä rakentamaan sänkyä sinne.
Meinasin ensin, että laitetaan joku firma siivoamaan tuo, mutta lopulta päädyin siihen, että siivoan itse, sillä en ole valmis maksamaan $1600 siivouksesta, jos en ole täysin varma siitä, että siitä tulee kiiltävän puhdas. Meidän pikkuauto oli perjantaina siivouksessa ja olin pettynyt lopputulokseen, onhan se nyt siivottu,  mutta ei syväpuhdistettu mitä pyysin.
No siinä on nyt mulle kolmeksi päiväksi sitten tekemistä. Auto on onneksi yllättävän siistissä kunnossa ikäisekseen. Lisäksi tuonne pitää hankkia uusi patja parisänkyyn ja tietysti kaikki tavara mitä siellä nyt voikaan tarvita.
Tarkoitus on selvitä mahdollisiman vähällä tavara määrällä, katotaan miten onnistuu.

Tiedossa on siis kolme kuukautta moottorikoti matkailua. Pysy kuulolla!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!