perjantai 10. heinäkuuta 2015

Edistystä

Uudet hatut, ukkeli teki.

Maalia pintaan.

Puutarhuri hommissa. 

Edistyy, on jo nyt paljon pidemmällä, mutta saatte sitten kuvan valmiista.

Meidän ulkoseinä on vihdoinkin korjattu ulkopuolelta. Vinyyliä piti tilata lisää, mutta saatiin onneksi oikean väristä. Inhoan tuota vinyyliseinää, mutta kun en ole voittanut lotossa, niin julkisivuremontti saa nyt odottaa. Tosin pitäisi varmaan lototakkin, että olisi mahdollisuus voittaa,
Nyt on tavoitteena saada tuo edustuspuoli talosta kuntoon, koska seuraavaksi pitää avata takapihan seinä ja siirtää ovi. Ei viitsi kaikkea repiä auki kerralla.
Terassia mies on fiksaillut ja maalaillut, minäkin vähän sudin maalia tuohon, mutta sain allergiareaktion ja jouduin sänkyyn. Siitä edellisessä postauksessa.
Terassin kaiteet maalataan valkoiseksi ja alaosa tulee harmaaksi, tosin siihen levitetään joku puunsuoja, ei maalia. Lisäksi terassin alle olisi tarkoitus rakennella vähän seiniä, jotta terassin alusta voisi käyttää varastona. Meillä kun ei ole minkäänlaista pihavarastoa ja nurminleikkuria ei viitsi sisään tuoda, ettei ala bensa haisemaan.
Suunnittelin jo pöytäryhmän terassille ja tarvikkeetkin löytyy kellarista, vielä kun saisin uskottua itseeni sen verran, että uskaltaisin aloittaa projektin. Mies tekisi sen käden käänteessä, mutta kun näitä projekteja on tuhat ja mies osaa monta muuta asiaa paremmin kuin minä tai siis hänen kärsivällisyytensä riittää niihin hommiin.
Tämän illan olen siistinyt pihaa, nyppinyt rikkaruohon kukkapenkistä ekaa kertaa tälle kesää. Olihan se viidakko, mutta löysin vielä ne kukkaset sieltä. Ostin uuden hortensiankin edellisen tilalle, tosin laitan sen éripaikkaan kuin edellisen. Vielä pitää keksiä minnekä sen laitan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!