tiistai 18. elokuuta 2015

Aamupäivä farmilla

Meidän lähettyvillä on farmi, josta voi poimia mustikoita, mansikoita, persikoita, omenoita.... Halloweenin aikaan haetaan sieltä aina kurpitsa, sinne on myös tehty heinäpaaleista lapsille leikkipaikka, lapset on muuten ihan innoissaan kasasta heinää, ei ne tarvi mitään punaisia ja sinisiä muovihökötyksiä, mitä puistoissa näkee. Onhan ne leikkipuistotkin ihan kivoja, mutta uskokaa pois, jopa teinin saa riehumaan heinäpaalien päälle ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin minäkin riehuisin siellä, jos vaan kehtaisin.
Viime viikolla menin omien muksujen ja naapurin muksujen kanssa farmille eläimiä syöttämään ja nauttimaan puodin herkuista, lapset sai valita omat herkkunsa ja niitä nautittiin pihalla. Sen jälkeen tyhjennettiin parkkirahat eli kaikki quarterit, mitä autosta, kotoa ja naapurista löytyi, eläinten ruokinta laitteisiin ja syötettiin vuohia, kanoja ja pupuja. Meidän nuorimmainen taisi muutaman pusunkin vuohelle antaa ja ilkeimmille vuohille ei suostunut tarjoamaan ruokaa ollenkaan.
Olen muutamasta vuohesta haaveillut meidän pihaan, ne kun syö kaiken ja tuossa ois nyt syötävää, myrkkymuratista pusikkoihin, mitkä pitäisi poistaa. Tuon söpöimmän vuohen olisin voinut mukaani ottaakkin, oli se niin söpö. 


Söpöliini

Pullapoika

Sinne meni parkkirahat.

Jukuripää.

Pikkumies joka rakastaa eläimiä, kärpäsestä härkäseen.

Vihaisia lintuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!