tiistai 25. elokuuta 2015

Kotona jälleen -kuvapläjäys reissulta

Kännykkä otokset reissulta, olkaapa hyvä!

Ilmastointiteipillä korjattiin ilmastointi.  

Pojille opetettiin tekemään tulet, harmi vaan että saatiin kosteita puita. No saatiin hyvät savut ja ötökät pysyi kaukana.

Telttaan oli tylsä nukahtaa, retkituolille paljon mukavampaa.

Joka ilta poltettiin puita, vaikka lämpötilan puolesta ei olisi tarvinut.

Virolaisia pölkkyjä näytti olevan myynnissä Saratoga springsillä, vieläpä melkoiseen hintaan. 

Kännykkäteline on pakollinen nykyään NH:ssa, tehtiin sitten toimiva versio telineestä. 

Haettiin kuivia puita.

Täällä polttopuita myydään tienvarsilla, siellä on laatikko mihin laitetaan rahta ja napataan puut mukaan. Näppärää.

Pääsin vihdoinkin Marimekko outlettiin Vermonttiin. Kai mulla on aivot sulaneet tässä helteessä, kun Marimekkoa ostan.

Muutama kangas verhoksi ja pojalle parit housut, siinä oli mun ostokset. Astioita olisin halunut, mutta NYC:iläiset ostaa varmaan astian pois ja ne ei ehdi outlettiin asti. 

Sain kukkasia joka välissä, meidän nimensäveroinen poju keräsi jopa kukkapenkeistä.

Manchester VT, yli söpö pikku kylä.

Helteen uuvuttamaa sakkia, kärsivällisesti odotti kun minä kiertelin kaupoissa.Ja ne maisemat, voisin asua tuollaisissa maisemissa.


Perjantai aamulla katsottiin säätiedotteet Rhode Islansille ja sinne oli luvattu pelkkää vesisadetta koko viikonlopuksi, joten tutkittiin missä paistaa aurinko. Lähdettiin sitten New Yorkin Saratoga springsille. Löydettiin pieni pahainen camping -alue ja yövyttiin siellä teltassa. Camping-alue ei ollut mikään huippu, ei oikeastaan edes hyvä, mutta menetteli. Tehtiin päiväretki pyörien kanssa Saratoga Springsille ja toisena päivänä uitiin, käytiin syömässä ja nautittiin luonnossa olosta.
Paluumatkalla ajettiin Vermontin Manchesterin kautta, siellä kun on Marimekon outlet, jonne olin haaveillut pääseväni jo muutaman vuoden. No nyt pääsin. Käytiin myös ajamassa jonnekkin kukkulalle kilometrin korkeuteen, siitä laitan oman postauksen, siis niistä kuvista.
Reissu oli mukava ja onnistunut, mitä nyt camping-alue oli parhaat päivänsä nähnyt, mutta vessakin siivottiin kun käytiin siitä sanomassa. Paluumatkalla pysähdyttiin vielä ihanaan The Vermont country storeen, jos ajatte ohi, niin suosittelen pysähtymään tuolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!