maanantai 17. elokuuta 2015

Iltakävelyllä biitsillä

Sunnuntaisin meillä on tapana käydä jossakin. Eilen menimme Cabelasiin katsomaan löytyykö meidän viikonlopun telttaretkelle mitään, Cabelas on mun lempparikauppoja täällä, vaikka yleensä en sieltä mitään osta. Se on vaan hieno. Käytiin sitten lähempänä olevassa urheilu ja retkeilytavara kaupassa, jossa oli muuten paljon parempi valikoima kuin Cabelasissa, no sieltä lähti kiikarit mukaan.
Lapset oli superkiukkuisia autossa istumisesta ja ukkeli lupasi viedä lapset puistoon kauppareissun jälkeen. Haettiin kaupasta vähän evästä ja mentiin New Castlen saarelle puistoon. Syötiin eväät ja lapset paineli leikkikentälle tuhlaamaan turhautuneisuutensa. Minä ja ukkeli lähdettiin kävelemään rantaan. Aivan mielettömän upea ilta oli. Harmitti kun järkkäri jäi kotiin, mutta napsin kuvia kännykällä. Voisin muuttaa tuonne vaikka heti. Rakastan merta ja rantaa.2 kommenttia:

 1. Oih, ihania kuvia! Auringonlaskut merellä ovat kyllä parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli yllättävän hyviä kuvia kännykällä vaikka kuvaanhan ei sitä todellisuutta saa, mitä se on.
   Auringonlaskut on kyllä hienoja vuorillakin. Täällä Atlantin rannalla laskut on hivenen tylsiä siinä mielessä kun aurinko laskee mantereelle, mutta onhan tuo sumu kaunis silti.

   Poista

Kiitos kommentista!