perjantai 7. elokuuta 2015

Löytö -Beaver brook hiking trail

Lähdettiin aamulenkille metsään.

Muksut rakastuivat tuohon paikkaan. 
Fitness-trailillä vedettiin leukoja ja leikittiin apinoita.

Ei nähty yhtään piikkisikaa.

Pitkospuut oli paras, lasten mielestä olisimme voineet kavellä edes takas niitä.

Löydettiin eväspöytä.

On muuten parhaat pullot, harmi vaan että korkit häviää ja en saa mistään samoilla kierteillä olevia korkkeja.

Poju keräsi keppejä kourman ja kantoi niitä viimeisen kilometrin, välillä kompastui puiden juuriin ja sai jopa mustelman poskeen, mutta kepeistä ei luopunut.


On sitä ihminen vaan typerä. Ei tajua että kodin vieressä voi olla niin huippuja paikkoja.
Eilen puistoiltiin Suomalaisten kanssa ja tänään menin lasten kanssa vaeltamaan tuohon naapurikaupunkiin. Lapset vinkuivat lähtiessä. että tylsää kun siellä ei ole asfaltoituja teitä jne. No vein vinkuvat muksut metsään ja vinkuminen loppui kun autosta pääsivät pois. Käveltiin reipas tunti ja pysähdyttiin välillä syömään, sillä lapsethan kuolee suorastaan nälkään jos tietävät, että jotakin evästä on mukana. Viimeisen kilometrin poju keräsi kuorman keppejä kotiin vietäväksi ja vaikka kuinka yritin ympäripuhua poikaa, niin kepit pysyi sylissä. Välillä kompuroitiin naamalleen, mutta sieltä noustiin, kerättiin kepit ja jatkettiin matkaa. Ihmeen reippaasti nuorimmainenkin jaksoi kävellä.
Tuonne mennään kyllä toistekkin. Jospa ensikerralla bongataan majavia.

2 kommenttia:

 1. Totta! Kodin läheltä voi löytyä aivan helmiä paikkoja. Ja parhaat kokemukset ovat yleensä ilmaisiakin, tai ainakin todella halpoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä monesti puistoissa on parkkimaksu ja suositellaan antaa vähän rahaa lippaaseen, niillä rahoilla pitävät puistot kunnossa. Jopa uimarannoilla pitää maksaa, mutta halpoja ne on.
   Katsotaan löydänkö vielä lastenkesäloman aikana uusia paikkoja lähettyviltä, vielä on lomaa jäljellä tämän kuun loppuun.

   Poista

Kiitos kommentista!