maanantai 28. syyskuuta 2015

Kuuta kuvaamassa

Eilen nähtiin kuunpimennys ja minun piti päästä testaamaan osaanko yhtään kuvata kuuta.
Netistä kaivoin tietoja kuun kuvaamisesta ja tarkan aikataulun, milloin kannattaa kuvata. Aloitin kuun kuvaamisen noin 40 minuuttia ennen pimennystä, itse pimennyksestä ei onnistunut yksikään kuva. Sormet kohmeessa ja silmät sikkuralla yritin, mutta luovutin ja lähdin nukkumaan. Minun taidoilla ja välineillä ei hääppösiä tullut, mutta tuli jotakin. Laitoin parhaimmat otokset tänne, alimpana on miehen otos minusta. Ehkäpä toisen kuu-kuvista lähetän valokuvausopettajalleni ja saan vinkit seuraavaan kertaan, onhan mulla seuraavat  30-vuotta aikaa opiskella.

Postausideoita olisi taas läjä, mutta aika on kortilla. Yritän parhaani mukaan postailla uusia juttuja ja kuviakin tulee kun kuvauskurssille pitää kuvata.
6 kommenttia:

 1. Hyva Minna! Hienoja kuvia kuitenkin! :D Ma en edes yrittanyt. Olin soposti nukkumassa. :) Mulla kanssa yks valokuvauskurssi kaynnissa ja viiminen tehtava olis 6-12 kuvan sarja, jonka olis tarkoitus kertoa tarina. HUH! Kaks viikkoa aikaa keksia jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pakko kysyä missä sä käyt kurssilla?

   Poista
  2. Ma teen nettikursseja. On joustavampaa. Ja ope on musta tosi hyva. Kerron tarkemmin kunhan nahdaan. Pitaakin tehda treffit piakkoin. :D

   Poista
  3. http://www.c1mpp.com/
   Mä käyn tuolla.

   Poista
 2. Hienohan tuo on. Meillä oli kolmijalka hukassa, joten tasapainoteltiin kameraa ensin toistemme pään päällä ja lopuksi auton katolla. Eipä tullut kummoisia, mutta meillä oli kivaa ja nautittiin ihan vain kuun töllöttämisestäkin. Varsinkin kun täällä homma tapahtui hyvin inhimilliseen aikaan eikä taatusti tullut kylmä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla oli kolmijalka toista kertaa käytössä, sain sen joululahjaksi. Täälläkin kuu pimeni ennen yhtätoista, mutta kylmä oli, tosin mulla on aina kylmä kun lämpötila laskee alle 20c.

   Poista

Kiitos kommentista!