keskiviikko 30. syyskuuta 2015

My blog story

 http://3.bp.blogspot.com/-LVu8zOJpbas/VfvKjVCYRxI/AAAAAAAADkM/OxpQ6pgrHXY/s1600/blogitarina2.png

Sain haasteen kirjoittaa blogini tarinan ystävältäni Pirjolta Vaateviidakko-blogin kirjoittajalta. Kiitoksia haasteesta, yritän tässä nyt jonkun stoorin rustata.

Mulla on ollut vuosien varrella blogeja, ei niin julkisia ja ne on kaatuneet aina ajanpuutteeseen. Aloitin toista vuotta sitten vaateblogin, jonka laitoin tauolle, kun talo ostettiin ja aloitettiin remontti. Tiesin kokemuksesta, että remontti kestää pitkään ja remppavaatteista kukaan ei jaksa vuotta lukea. 


Vai mitä? oisko kansaa kiinnostanut tämä?
Aloitin siis Mamuna maailmalla blogin 17. Lokakuuta viime vuonna. Jos joku ei ole vielä hiffannut sanaa Mamuna, niin se tarkoittaa maahanmuuttajana. Yllättävän moni ulkosuomalainen on sitä miettinyt, siis ne jotka ovat jo vuosia olleet pois Suomesta. Tarkoitus oli jakaa meidän arkea, ulkomailla asumisen riemua ja remonttia tässä blogissa. Eli melkoisen kirjava blogi toisin sanoen. Välillä on ollut pitkiä taukoja, koska eika ja energia ei aina riitä edes siihen arjen pyörittämiseen, niin on pakko luistaa blogihommista. Yritän silti postata edes muutaman kerran viikossa. Lisäksi välillä kun elämä kulkee samaa rundia päivästä toiseen, niin eipä siinä mitään kerrottavaa ole, kukapa haluaa blogista lukea, että on taas kiire, ei ehdi, ei pysty, eikä jaksa. Sitäkin tämä elämä on välillä.

Blogin tarkoitus on myös jakaa terveisiä Suomen ystäville ja suvulle, vaikka aika yksipuolistahan tämä on tällalailla jakaa, mutta erittäin näppärää minun puolelta ;). 

Lisäksi blogin kirjoittaminen on varmistanut sen, ettei minusta tule hoonosoomi-puhujaa. Alkoi mennä tilanne jo siihen, etten osannut enkkua ja suomenkielisetkin sanat oli hukassa ja kirjoittamisesta ei tullut yhtikäs mitään. Tämä on auttanut siinä asiassa paljon, vaikka osaan vieläkin tehdä kirjoitusvirheitä ja paljon.
En osaa sanoa onko tämä nyt niinkään kehittynyt tai mitään ihmeellisimpiä taitekohtiakaan, ehkäpä se on taitekohta kun huomasin kävijämäärät nouseen. Ihmettelin, miten niin montaa ihmistä kiinnostaa minun elämä. Voi olla, että blogissa paranee kuvat, kunhan tuosta kuvauskurssista selviän ja jos vaan aika antaa myöten jatkan valokuvauksen opiskelua. En vaan tiedä miten tuo aika riittää sillä jatkoin myös englanninkielen opiskelua, tavoitteena on saada englannista niin vahva, että pystyn töitä tekemään. 

Pyrin pitämään blogin rehellisenä ja en tykkää laittaa lässytysliirumlaarumia ja kaikkea vaan huikeenihanaanannaa-elämää tänne. Elämä kun on oikeasti monien asioiden kirjo ja siihen kuuluu välillä myös ne nopsat pyllymäet keskelle piikkipuskaa. 
Haastan:
Tea and tots-blogin Inan

Elämää ja Amerikkaa-blogin Marian
Napsahduksia-blogin Nadjan
Rapatessa roiskuu-blogin Voikun

Olkaapas hyvä! Mielenkiinnolla jään odottamaan tarinoitanne.

Ohjeet:
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille. Saat osallistua vasta kun saat haasteen (ja niitähän saa toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagrammissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.     

2 kommenttia:

 1. Kiva että tartuit haasteeseen. Hyvin sinä minun mielestäni olet jaksanut tätä blogia päivittää. Teidän kuulumisia ja remonttihommia on ollut hauska seurata. Hyvä että blogi on pysynyt sinun näköisenä ja toivotytavasti näitä juttuja saa lueskella vielä tulevaisuudessakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta!
   Yritän kyllä pitää blogin pystyssä, vaikka arki meinaa välillä viedä kaiken ajan.

   Poista

Kiitos kommentista!