keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Villeroy & Boch vs. Ikea

Onko merkki laadun tae?
No ei todellakaan, ainakaan minun kokemuksella.
Pari joulua sitten ostin Villeroy & Bochin jalallisia laseja, joita käytettään todella harvoin. Aina kun olen ottanut niitä käyttää, ainakin yhdestä on lohkeillut palasia. Reunasta lohkeaa ikävä palanen ja niitähän ei voi sen jälkeen käyttää muuna kuin koristeena, jos haluaa huuliaan suojella.
Viikko sitten uhkasin heittäväni nuo lasit roskiin, koska pännii, ettei niitä ole tehty käyttöön ja koristeena ne on rumia. En sitten saanut aikaiseksi heittaa niitä, vaan kaappiinhan ne jäi. Eilen otin yhden lasin käyttöön, kun muut oli tiskissä ja lopputulos on alakuvassa. Ei tippunut mihinkään, laitoin tiskialtaaseen ja kohta kuului kilahdus, lasista irtosi jalka. Nyt ne saa mennä kierrätysroskikseen. 
Ostan tulevaisuudessakin astiani dollarikaupasta ja ikeasta, sillä ne on rumia ja ne ei mene rikki vaikka toivoisi niiden hajoavan ja ne ei maksa paljoa. Vaikka olenkin esteetikko, niin roskasta en vaan viitsi maksaa. 


2 kommenttia:

  1. Ei ole hinta tai merkki minunkaan kokemukseni mukaan laadun tae. Vaatteiden kohdalla helpottaa, kun on paljon tietoa ja kokemusta materiaaleista. Astioista ei kyllä etukäteen voi paljoakaan niiden laadusta tietää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SAman olen huomannut täällä vaatteiden kanssa, piti siitäkin kirjoittaa, mutta olisi tullut liian pitkä postaus. Ostin Ralph Laurenin neuletakin ja ekan käyttökerran jälkeen niin nyppynen, että muistutti patasutisientä kyljistä. En saanut edes siistittyä sitä. Vois kuvitella, että täällä on kiva shoppailla vaatteita, koska tarjontaa on ja hinnat kohtuulliset, mutta tosiasiassa inhoan täällä sitä hommaa, koska laatu on onnetonta ja kunnon tuotteiden etsimisessä menee kauan.

      Poista

Kiitos kommentista!