sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Tallinnassa yöpyminen Airbnb

Näpsäkkä ja toimiva keittiö. 
Keittiön ruokapöytä.


Parisänky nurkkaus.


Supersöpö kerrossänky <3

Vielä ei matkalaukut olleet räjähtäneenä :) .

Oleskelutilan ruokapöytäryhmä.
Suomen reissun yhteydessä kävin viikonlopun viettämässä Tallinnassa kahden siskoni kanssa. Neljän kanssa piti lähteä, mutta kahdelle tuli este, joten mentiin pienemmällä porukalla.
Aloin jo joulukuussa katselemaan yöpaikkaa, sillä olen erittäin pahasti homeelle allerginen ja ihan missä tahansa kokolattiamattohotellimotelleissa en voi yöpyä.
Kartoitin Tallinnan hotellit ja siisteimmän hotellin minkä löysin netin perusteella oli myös hinnaltaa yli budjetin, viidelle hengelle yöpyminen olisi maksanut kahdelta yöltä 900 euroa. Muistin ystävien suositelleen Airbnbta ja etsin Tallinnan parhaat arvosanat saaneen kohteen ja onnekseni se juuri oli vapaana. Varasin sen ja hintaa viidelle hengella kahdelta yöltä tuli 220 euroa, eikä edes kirpaissut, vaikka kaksi joutui perumaan tulonsa.
Asunto sijaitsi Harjumaa kaupunginosassa ja Solariskeskuksen lähettyvillä, vanhaan kaupunkiin käveli 10 minuutissa. Sijaitsi siis hyvällä paikalla ja naapurusto oli todella rauhallista.
Talon vuokraaja oli todella ystävällinen ja auttavainen ja kertoi parhaat Tallinna vinkit ja halvimmat taksit. Takseissa on muuten melkoisia eroja hinnoissa, joten kannattaa olla tarkkana kun tilaa siellä taksin. Me käytettiin myös Uberia ja se toimi loistavasti.
Suosittelen budjettimatkalaisia käyttämään Airbnbta, siinä säästää, tutustuu uusiin ihmisiin ja pääsee näkemään paikallisia ihmisiä paremmin.

Seuraavana vuonna olisi tavoitteena lomailla siskojen kanssa Pariisissa, sieltäkin pitänee vuokrata oma asunto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!