torstai 3. syyskuuta 2015

Reissukuvia osa -2

Kotimatkalla pysähdyttiin Vermontin Manchesteriin Marimekon outlettiin, sinne olin haaveillut pääseväni jo muutaman vuoden ajan. Päivä oli todella kuuma ja matkaseura ei paljoa shoppailusta välittänyt. Vanhin pojista oli jostakin napannut Manchesterin mainoskartan ja siitä löytyi Mt. Equinox, jonne pääsi ajamaan autolla huipulle. Huippu oli n. kilometrin korkeudessa merenpinnasta.
Meillä oli retkellä peräkärry mukana ja sitä ei saanut huipulle kiskoa, joten se jätettiin erään puutyökaupan pihaan ja kävimme ajelemassa vuorenhuipulle. Huipulla meillä ei ollut aikaa kuin 45 minuuttia, joten nopeaa napsittiin kuvia ja liuutiin alas, vaihde ykköselle ja moottorijarrutuksella alas. Napsin vielä kuvia kamera ulos kattoikkunasta -tyyliin ja muutama jopa niistä onnistui.
Olisin voinut jäädä tuonne pidemmäksikin aikaa. Manchester on söpö kylä, joka on tungettu täyteen outletteja ja pieniä kahviloita ja maisemat aivan mielettömän upeat.
Suosittelen jopa maisemien takia mennä Vermonttiin, vihreiden vuorien valtioon.
4 kommenttia:

 1. mahtavan näköiset vuoret ja maisemat tosiaankin! Sääkin on näköjään teitä suosinut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on sää suosinut oikein kunnolla, eilenkin mittari käväisi 37c, eipä paljoa ollut ulos asiaa.

   Poista
 2. Ihania maisemakuvia ja aivan ihania lapsia, kun noin maltillisesti istuvat vierekkäin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maisemat oli kyllä kohdilleen, rakastan vuoria ja merta.
   kuvanhan on sekunnissa otettu, joten kyllä nuo siitä selviää, minä en aina selviä sille rauhalliselle sekunnille kuvaamaan ;) .

   Poista

Kiitos kommentista!