maanantai 25. tammikuuta 2016

Flunssaa liikkeellä

Täällä minä nyt sairastan ne taudit, mitä ei ehtinyt aikoinaan sairastaa tai siltä se ainakin tuntuu. Kolmas kerta kahden kuukauden sisään kun olen kipeänä. Kotiäitinä ollessa sitä ei ehtinyt sängyssä maaten sairastaa, flunssat sairastetiin siinä sivussa. Nyt olen maannut sängyssä, nukkunut ja ollut. Eiköhän nämä taudit lähde niin nopeampaa pois.
Kouluakin olisi ollut tänään ja heräsin jopa seitsemältä, mutta painelin takaisin nukkumaan ja lopulta heräsin kymmenen jälkeen. Mitäpä sitä itseään kipeänä kiusaamaan, ehtiihän tuota opiskella.
Olen nyt käynyt koulua kaksi viikkoa ja meinaa jo tuskastuttaa, sillä taso on aika matala ja opetus hidasta, onneksi voin itse vaikuttaa siihen paljonko opiskelen ja milloin meinaan saada päättötodistuksen. Kaikki muut pääsisin varmasti heti läpi, mutta esseiden kirjoittaminen englanniksi tulee olemaan ison työn takana.
Blogeihinikin haluaisin panostaa, mutta pitäisi eka saada itsensä terveeksi ja rutiinit kuntoon.

Olen kuulunut Onniblogeihin ja jakanut postaukset onniblogilinkeillä, no harmikseni joudun kertomaan, että onniblogit lopetti ja linkit ei enää toimi, joten blogin löytää täältä tutusta ja turvallisesta osoitteesta jatkossakin http://www.mamunamaailmalla.com/ .

Hyvää alkanutta viikkoa!


2 kommenttia:

 1. Mites se Onnoblogit nyt noin lopetti? Olin eilen valokuvauskurssilla. Aika moni oli poissa influenssan takia, eli jyllää täällä meillakin päin taudit ;)Opiskeluniloa sinne päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläpidolla oli liikaa töitä ja ei siitä palkkaa maksettu.
   Kiitos! Yritän tehdä parhaani opiskelujen suhteen, sillä tarvitsen tuon tutkinnon, että pääsen täällä töihin tai opiskelemaan.

   Poista

Kiitos kommentista!